Logo Mertens Sport

Lenterit 2023

Zondag 30 april 2023 - Sint-Niklaas

We kennen allemaal de Herstrit, de symbolische laatste rit van het motorseizoen. Maar bij de prille lente zonnestralen willen we ons stalen ros van stal halen en genieten van die eerste zalige kilometers.

Daarom organiseert Mertens Sport de eerste Lenterit op zondag 30 april 2023.

We vertrekken aan onze garages op de Grote Baan 80 te Sint-Niklaas. We voorzien heerlijke boterkoeken en verse koffie zodat je niet met een lege maag moet vertrekken.

De rit van 155 km brengt ons door het prachtige Waasland. Zorg voor een GPS toestel of smartphone want de route wordt na inschrijving aangeleverd in een GPX bestand. Eén week voor de rit ontvang je een mail met het GPX bestand.

Mertens Lenterit 2023
Grote Baan 80 Sint-Niklaas

Heb je nog een vraag? Mail naar marketing@garage-mertens.be

Praktisch

Datum: zondag 30 april 2023
Vertrekuur: tussen 9u en 11u
Adres vertrek: Grote Baan 80, Sint-Niklaas (Mertens garages)
Ontbijt: we voorzien een ontbijt met boterkoeken en verse koffie, inbegrepen in de deelname prijs.
Route: we werken met een route via GPS, geen bewegwijzering. De rit zelf is 155 km lang en brengt je van Sint-Niklaas naar Beveren, Verrebroek, Emmadorp, Meerdonk, Koewacht, Overslag, Wachtebeke, Mendonk, Doorslaar, Daknam, Waasmunster, Hamme en Elversele terug naar Sint-Niklaas.

Inschrijven

Inschrijvingen gebeuren op voorhand en online via de knop hiernaast.

De inschrijvingsprijs bedraagt €10. 
Hiervoor krijg je naast een dag motorplezier ook nog een ontbijt met boterkoeken en verse koffie en deelname aan de tombola waar we een ballonvlucht voor 2 personen verloten.

Wij steunen het goede doel

De volledige opbrengst van onze Lenterit gaat naar het goede doel. Met de groep Mertens  steunen wij al jaren het Witte Raven Project tegen kinderarmoede.

Alleen in het Waasland zijn er meer dan 4000 kinderen die leven in armoede. Een kind kan onmogelijk op die leeftijd zelf kiezen voor zijn of haar toekomst. Het Witte Raven Project helpt die kinderarmoede te bestrijden en kinderen een kans te geven.

Uw deelname zorgt er dus voor dat we Wase kinderen een betere toekomst kunnen geven.